Aurel Popescu, mulţumit de Işfan

Preşedintele PSD Târgu Jiu, Aurel Popescu, a spus că el este mulţumit de activitatea politică a lui Ion Işfan. Afirmaţia a venit la câteva zile după ce conducerea PSD Gorj a propus suspendarea lui Işfan din funcţia de vicepreşedinte al PSD Târgu Jiu, fiind invocat comportamentul nepotrivit pe care şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj îl are faţă de cadrele didactice. „Activitatea politică nici de departe nu a lăsat de dorit, dacă ţinem cont de faptul că la evenimentele pe care organizaţia le-a avut, domnul Işfan a fost prezent în diferite forme. Nu poate nimeni să se plângă de activitatea lui politică”, a spus Aurel Popescu.

„Am să prezint toate aceste date şi Comitetului Executiv, dacă va fi o discuţie”, a spus Işfan, care se opune discutării unor aspecte de ordin profesional la partid. „În calitate de preşedinte al organizaţiei municipale, este important pentru mine să menţin o atmosferă corectă şi normală faţă de toţi colegii. Nu ar fi fost normal să iau o decizie atunci care să ducă la o ruptură în cadrul organizaţiei”, a mai spus Aurel Popescu.

Propunerea de suspendare din funcţia politică a lui Ion Işfan va fi discutată în primul Comitet Executiv al PSD Gorj de după congresul naţional din 10 martie. (A.A.)

Vizualizări: 469

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: