Vîlceanu, acuzat că în 2012 cerea denunţuri antiWeber

Acuzaţii fără precedent aduse de fostul liberal Ion Fugaru la adresa preşedintelui PNL Gorj, Dan Vîlceanu. Fugaru spune că Vîlceanu i-a cerut în 2012 să facă denunţuri la adresa contracandidatului său de pe Colegiul 2 Novaci, pesedistul Mihai Weber. „Nu pot comenta invenţii”, a fost reacţia lui Dan Vîlceanu.

Fostul consilier local PNL Târgu Cărbuneşti, Ion Fugaru, susţine că în urmă cu şase ani actualul deputat Dan Vîlceanu comanda denunţuri la adresa adversarilor săi politici. Vîlceanu candida în 2012 pe Colegiul 2 şi îl avea contracandidat pe Mihai Weber de la PSD. „Vîlceanu făcuse atunci un grup de lucru, să facem toată ziua sesizări şi autodenunţuri împotriva lui Weber”, a spus Fugaru la Interviurile Infinit FM.

Întrebat dacă era vorba de denunţuri inventate, Fugaru a spus: „Păi da, normal. Eu trebuia să fiu şeful denunţătorilor. Obiectivul era să aibă plângeri penale cât mai multe”. Cel care s-ar fi opus acestei iniţiative a fost Ion Ruşeţ, mai spune Fugaru.

Dan Vîlceanu a refuzat să comenteze acuzaţiile lui Fugaru. „Nu pot comenta invenţii, pot comenta doar lucruri adevărate, deci aceste afirmaţii nu merită să fie comentate. Pe de altă parte, de când particip la emisiuni în care nu sunt de acord cu cei care atacă DNA sau independenţa justiţiei, am văzut o serie întreagă de atacuri venite de la persoane care au probleme cu legea”, a transmis preşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu.

Ion Rușeț a comentat acest scandal luni seara, la Accent TV. „Mă întrebați acum din 2012... nu pot să confirm sau să infirm. Ceea ce spune domnul Fugaru s-ar putea să fi făcut parte dintr-o strategie de campanie”, a spus Rușeț.

Vizualizări: 936

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: