Autocar cu români, accident grav în Bulgaria. Patru persoane au decedat!

Patru români au murit într-un accident rutier în care a fost implicat un autocar înmatriculat în România, lângă Veliko Tîrnovo, în Bulgaria, în noaptea de vineri spre sâmbătă. La bord se aflau 25 de pasageri, dintre care 7 cetățeni turci, iar restul români. Șeful DSU, Raed Arafat, a declarat că 5 pacienți români internați în acest moment în spitalul din Veliko Tarnovo vor fi aduși în țară cu mai multe elicoptere.

"Am trimis o echipă de evaluare care a ajuns la 10:50 pentru cei 5 pacienți. Am trimis un elicopter a prelua un pacient şi se va întoarce pentru a transporta un al doilea rănit. Au fost pregătite și urmează să decoleze alte trei elicoptere din Craiova, Galaţi şi Constanţa. Vor prelua câte un rănit român, pentru a-l aduce pentru tratament sau continuarea evaluării medicale. Toţi vor veni la Spitalul Floreasca, care a fost înştiinţat şi este pregătit să îi primească", a precizat Arafat, la Digi24.

Românii au suferit diferite traumatisme, iar unul dintre ei a fost supus unei intervenţii medicale, la spitalul din Bulgaria.

Potrivit DSU, accidentul s-a produs între satul Kutsina şi Polikraishte ( Regiunea Veliko Tarnovo). Din cei 25 de pasageri de naționalitate română și turcă, 9 sunt internați într-o unitate spitalicească din Bulgaria. În urma tragicului eveniment, 4 români au fost declarați decedați.

Vizualizări: 3,199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: