Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Incendiu de pădure în Vâlcea. Zeci de hectare, afectate!

Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați, noaptea trecută și intervin și astăzi, pentru stingerea unui incendiu de padure izbucnit în comuna Caineni, între Obstea Greblesti si Obstea Caineni. 

Incendiul se manifesta in Punctul Izvorul alb, pe o suprafata estimata la 45 ha. Ard buturugile dintre brazi si vegetatia uscata cu posibilitatea de extindere spre coama muntelui, in zona golului alpin. Echipele de pompieri au ținut incendiul sub supraveghere pe timpul nopții, operațiunea de stingere fiind reluata in această dimineață după izirea zorilor. 

Pe lângă fortele existente la locul incendiului, in această dimineață se suplimenteaza fortele cu 38 de pompieri. Aceștia se deplaseaza spre locul incendiului cu mai multe autovehicule, au transmis pompierii din Vâlcea. 

Vizualizări: 738

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: