Avem cei patru câștigători ai biletelor la Craiova - Milan

Trei târgujieni și un berleștean au câștigat câte două bilete la tribuna II a stadionului din Severin, pentru meciul de joi dintre CS Universitatea Craiova și AC Milan. Participanților li se ceruse să propună și să trateze un subiect de presă care ne-ar putea interesa, la Pandurul. 

Primul câștigător este și primul care ne-a scris: Florin Garcea, profesor de matematică la Școala Gimnazială Lihulești (com. Berlești). El ne-a spus despre un premiu de 5000 de lei câștigat de elevii lui la proiectul național ”Școala Ecoterrienilor” (vom reveni cu amănunte).

Al doilea set de bilete merge la Claudiu Nănuț, pentru că ne-a semnalat despre iminenta schimbare a limitelor de viteză de pe DN67 (care leagă județele Mehedinți, Gorj și Vâlcea).

Avem și o doamnă care mâine va fi la meci: Tania Leuștean, care ne-a propus un subiect care este și pe lista noastră scurtă și în legătură cu care vom demara cât de curând o campanie, sperăm noi în colaborare cu autoritățile. Anume, deși spațiile verzi sunt tot mai puține în Târgu Jiu, un oraș și așa măcinat de betoane, paradoxul face ca și numărul de locuri de parcare să scadă. Unde se duc spațiile verzi, când se duc? Aflați în curând din Pandurul. 

Finalmente, ultimul câștigător de bilete la meciul anului se numește Vasile Udroiu, care ne-a scris (de mână) o scrisoare despre cum trăiau târgujienii meciurile Craiovei Maxima, scrisoare pe care de altfel ne-a înmânat-o personal la redacție. Vom publica și rândurile domnului Udroiu.

Cei patru sunt așteptați oricând, între 9 și 20, la redacția noastră de pe strada Unirii, să-și ridice premiile. Azi și mâine, de preferat, pentru că mâine la ora 21 începe meciul. Hai, oltenii! 

Vizualizări: 1,063

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: