AŢI VĂZUT-O?

La data de 16.03.2014, ora 10:15, Poliţia Municipiului Tg.Jiu a fost sesizată de un bărbat în vârstă de 36 ani, din localitate, cu privire la faptul că în ziua de 15.03.2014, în jurul orei 13:00, fiica sa în vârstă de 14 ani, NISTIA BIANCA-MARIA, a plecat de la domiciliu şi  nu a mai revenit  până în prezent.

Semnalmente: înălţime - 1,50 m, greutate cca. 50 kg, constituţie robustă, păr şaten, lung până la umeri, ochi  albaştri, nas normal, gură normală, faţă ovală, ten deschis,  iar ca semn particular, prezintă o cicatrice, urmare a unei intervenţii chirurgicale de apendicită.

La data plecării de la domiciliu era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip blue jeans de culoare albastră, bluză din material sintetic de culoare deschisă, decoltată la spate, o geacă din piele până în talie, de culoare albastră, prevăzută cu fermoar pe partea stângă şi guler de culoare maronie, la gât având o eşarfă de culoare gri. În picioare purta o pereche de ghete de culoare maro prevăzute cu o cataramă de culoare argintie.

Persoanele care pot da relaţii despre minoră sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 230

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: