Băiat de zece ani, dispărut de trei zile

update, luni: Băiatul a fost găsit de polițiști la casa bunicii sale din Craiova.

Un băiat în vârstă de zece ani a dispărut acum trei zile de la casa unchiului său din comuna Ionești, județul Gorj. David Andrei Militaru a plecat de la casa acestuia joi, 20 iulie, în jurul orei 20.30. Potrivit tatălui, care l-a dat dispărut după două zile, băiatul era îmbrăcat doar în pantaloni scurți verzi, desculț și fără tricou. Copilul este orfan de mamă. Cei care l-au văzut sunt rugați să anunțe poliția.

Semnalmente: 1,20 m, 35-40 kg, astenic, păr șaten, scurt, ochi căprui. Are o cicatrice deasupra sprâncenei stângi și o aluniță sub ochiul drept.

Din datele obținute în urma primelor verificări efectuate de polițiști, a reieșit faptul că minorul a fost văzut în Gara C.F.R. Filiași, în ziua dispariției, de unde ar fi plecat cu un tren care se deplasa către Craiova.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la găsirea lui sunt rugate să sune la numărul unic de urgență — 112 sau la 116.000 — numărul unic european pentru sesizarea disparițiilor de copii, ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Vizualizări: 2,431

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: