Baschet, din nou în Sala Sporturilor

Luna septembrie va aduce din nou iubitorii de sport în Sala Polivalentă din Târgu Jiu, închisă în ultimii ani pentru modernizare. Prima etapă din cadrul Superligii la baschet masculin se va disputa în data de 6 septembrie, la Târgu Jiu, când ACS din localitate va juca împotriva CSM Miercurea Ciuc.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a dat asigurări că meciurile vor fi disputate în Sala Sporturile, pentru că au fost achiziţionate coşurile pentru baschet, porţile pentru handbal, tabela electronică şi toate cele necesare. Primăria a elaborat un regulament în baza căruia sala să poată fi pusă la dispoziţia cluburilor. „Propunerea noastră este să percepem o chirie de 200 de lei pe oră, pentru a acoperi cheltuielile cu utilităţile. Decizia finală o vor lua consilierii locali”, a explicat primarul Marcel Romanescu.

Echipa de baschet ACS Târgu Jiu, echipa de handbal masculin CS UCB şi echipa de handbal feminin a LPS ar putea juca în Sala Sporturilor, dar şi orice alte echipe îşi manifestă dorinţa.

„Cu această ocazie vă anunţ că primul meci din Cupa României se va juca la Târgu Jiu, în data de 26 septembrie, împotriva Colegiului Naţional «Aurel Vlaicu» Bucureşti, iar prima etapă din cadrul Superligii se va disputa în data de 6 septembrie, la Târgu Jiu, împotriva CSM Miercurea Ciuc. Vă invit să susţinem împreună echipa la cele două meciuri şi nu numai”, a spus Marcel Romanescu.

Vizualizări: 759

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: