Biro: Trei victorii legate ne aduc pe primul loc

Pandurii Târgu Jiu va juca sâmbătă în deplasare la Daco-Getica, fosta Juventus Bucureşti. Directorul sportiv Iosif Biro crede că gorjenii pot veni cu trei puncte din această deplasare. „Cei de la Daco-Getica au o echipă foarte tânără, îi cunosc foarte bine, acolo este antrenor prietenul meu Marius Baciu, cu care am fost şi partener de afaceri. Sper să facem un meci bun şi să învingem”, a spus Biro la Radio Infinit. „Dacă în următoarele trei etape obţinem nouă puncte, urcăm pe primul loc”, a spus Biro, meciurile fiind cu Daco-Getica, Farul Constanţa şi Dacia Unirea Brăila.

Acesta a spus că îşi doreşte promovarea pentru Pandurii, dar şi dacă nu va fi aşa, echipa va fi în partea de sus a clasamentului. „Cred că la finalul turului vom fi pe locurile 5-8, iar la finalul campionatului putem fi pe 2. Nu glumesc. Tinerii jucători de la Pandurii sunt foarte talentaţi, dar au nevoie de jocuri, de un plus de experienţă”, a mai spus directorul sportiv.

Pandurii mai are la dispoziţie câteva zile pentru a aduce jucători. Biro a spus că echipa are nevoie de 2-3 jucători cu experienţă pentru a lupta la promovare. Acesta a vorbit şi despre aducerea celor doi jucători francezi la Târgu Jiu. „Nu a fost greu să îi aduc. Aş mai putea să aduc francezi, dar nu vreau. Trebuie să dăm o şansă copiilor din Târgu Jiu”, a explicat Biro. (A.A.)

Vizualizări: 898

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: