Baschetbaliștii au plecat mai hotărâți la Focșani!

CSM Târgu Jiu a plecat luni spre Moldova, la Focșani, unde va juca marți, 30 aprilie, contra echipei gazdă, CSM Focșani, în meciul 3 din turul 2 al play-out-ului din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. În acest moment, după două partide disputate la Târgu Jiu, scorul este egal, 1-1.

CSM Târgu Jiu se deplasează la Focșani cu gândul de a șterge impresia lăsată în meciul 2, de la Târgu Jiu, atunci când baschetbaliștii lui Kresimir Basic au avut o evoluție sub așteptări, în cel mai slab meci din acest sezon.

După meciul 2, jucătorii și staff-ul tehnic s-au reunit pentru o discuție menită să readucă echipa pe drumul cel bun. Basic speră că jucătorii săi își vor schimba atitudinea și se vor mobiliza exemplar pentru meciul 3, de la Focșani, acolo unde baschetbaliștii echipei gorjene trebuie să intre hotărâți să demonstreze că meciul 2 de la Târgu Jiu a fost doar un accident.

”Mental este foarte greu să trecem peste ultima înfrângere, dar trebuie să ne mobilizăm și să continuăm în forță. Am avut o discuție cu jucătorii. Nu este vorba de tactică aici, este vorba mai mult de atitudinea lor și sperăm ca atitudinea să se schimbe. La Focșani, va fi un meci greu, intens, am văzut deja ce se întâmplă dacă lăsăm Focșaniul să-și facă un pic de cap. Vom merge acolo mult mai hotărâți”, a spus antrenorul Kresimir Basic.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95

EDIȚIA 2023-2024

PLAY-OUT / TURUL 2

MECI 3

MARȚI, 30 APRILIE 2024, ORA 17.00

FOCȘANI, SALA POLIVALENTĂ

LIVE FRB TV

CSM FOCȘANI – CSM TÂRGU JIU

MECI 4

JOI, 2 MAI 2024, ORA 17.00

FOCȘANI, SALA POLIVALENTĂ

LIVE FRB TV

CSM FOCȘANI – CSM TÂRGU JIU

Vizualizări: 235

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: