Belgher s-a ales cu plângere penală. „M-a jignit!” 

Consilierul local PMP de la Alimpeşti, Leonida Belgher, s-a ales cu o nouă plângere penală. Cea care l-a reclamat este tocmai viceprimăriţa din Bumbeşti Piţic, care spune că a fost insultată de politician. Belgher se apară şi susţine că viceprimarul Irina Cojocaru face afirmaţii false la adresa sa.

Conflictul dintre cei doi a avut loc marţi, 27 martie, chiar la Primăria Bumbeşti Piţic. Viceprimăriţa spune că a fost jignită de Belgher, după ce i-a amintit că este restant la plata unor taxe şi impozite locale. „I-am făcut plângere penală pentru că m-a jignit în timpul serviciului. Sunt martori colegii mei care au fost în birou, probabil o să fie citaţi la proces sau cum o să decurgă lucrurile, şi atunci o să vedem ce se va întâmpla (...). Toată lumea ştie că domnul Belgher locuieşte la Bumbeşti Piţic. Sunt nişte taxe de achitat la primărie pe care nu le-a plătit. Eu, ca şi conducător de instituţie, nu accept ca un pensionar să vină să-şi achite impozite cu banii în batistă, iar aceşti oameni care au impozite de ordinul zecilor de mii să sfideze, să nu achite banii”, a declarat Irina Cojocaru, viceprimarul comunei Bumbeşti Piţic.    

 „I-am spus să-şi vadă de treaba ei”

Leonida Belgher este deranjat de faptul că viceprimăriţa spune că are de plată sume mari de bani către stat. „Viceprimăriţa de la Bumbeşti Piţic dă informaţii din primărie la adresa mea, că am eu 9000 lei de plătit impozit la primărie, în condiţiile în care eu am doar 208 lei de plată. Dă astfel de informaţii celui care mi-a demolat casele. L-a trimis la cel de la care am luat eu casă, să întrebe ce acte am eu cu acela. Să-şi vadă de treaba ei. Nu m-am certat cu ea. I-am spus să-şi vadă de treaba ei, să nu mai dea informaţii false din primărie. I-am spus să nu mai spună de mine astfel de lucruri, dar şi că nu va pune mâna pe comună”, a explicat Leonida Belgher.

Vizualizări: 1,220

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: