Iriza cere teren şi spaţii comerciale de la primărie

Senatorul ALDE Gorj, Scarlat Iriza, criticat în presa locală pentru că a cerut o reducere de impozit pe casă, ca urmare a faptului că are certificat de revoluţionar, vrea acum să îşi ceară toate drepturile prevăzute în lege. „Vineri o să depun cerere să mai îmi dea dreptul meu din lege, de un hectar de pământ şi 200 de metri pătraţi de spaţii comerciale. Pământul tot în oraş, o să îl împart în 20 de parcele a câte 500 de metri şi o să îl dau la tinerii căsătoriţi cu merite deosebite. Iriza ştie să şi dea, nu doar să ceară”, a spus Iriza la Radio Infinit.

Parlamentarul de Gorj a spus că a mai cerut acest drept şi fostului primar Florin Cârciumaru, dar acesta nu a vrut să i-l dea.

Iriza l-a făcut „handicapat” şi „prost” pe Leonida Belgher, consilier local al PMP la Alimpeşti, care s-a arătat revoltat de faptul că Iriza are certificat de revoluţionar. Mai mult, Iriza s-a arătat dispus să îi doneze locul de veci la care are dreptul în baza statutului de participant la revoluţie. „Vă spun că mi-e scârbă de ce se întâmplă. Amărâţii fără bani îşi plătesc impozitele, iar miliardarii cer scutiri”, a spus Leonida Belgher, care a adăugat că e strigător la cer ce se întâmplă. (A.A.)

Vizualizări: 1,675

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: