Beți criță, la volan. S-au ales cu dosare penale!

Tot mai mulți șoferi ignoră legea și se urcă la volan chiar și după ce consumă alcool. Au constatat acest lucru și polițiștii de la Rutieră care au prins mai mulți conducători auto aproape în comă alcoolică. Un bărbat din Stoina, de exemplu, a fost tras pe dreapta și mare le-a fost mirarea oamenilor legii să vadă că acesta avea o concentrație de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost oprit în cazul unui control de rutină. "Polițiști din cadrul Secției 8 Poliţie Rurală Stoina au identificat în trafic un bărbat de 57 de ani, din comuna Stoina, în tip ce conducea un autoturism, pe D.N. 6/B, având o concentrație de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat", a transmis IPJ Gorj.

Și nu este singurul. "În noaptea de 5/6 iulie, polițiști din cadrul Biroului Rutier – Poliția Municipiului Târgu Jiu au depistat un tânăr de 22 de ani, din localitate care conducea un  autoturism, pe strada Unirii, având o concentraţie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat", se mai arată în același comunicat.

Ambii șoferi au rămas fără permis și s-au ales și cu dosare penale pentru că au condus băuți.
 
Ambii au fost conduși la spital, fiindu-le recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
 

Vizualizări: 1,859

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: