Bogoi: Nu avem probleme noi în lot

Pandurii Târgu Jiu primeşte sâmbătă, 10 martie, vizita echipei CS Mioveni. Meciul contând pentru etapa cu nr. 24 din Liga a II-a va fi jucat la Motru, începând cu ora 11.00. Antrenorul gazdelor, Adrian Bogoi, îşi doreşte un joc bun şi cele trei puncte.

CS Mioveni este pe locul 9 în clasament, mult peste Pandurii, care este în zona retrogradabilă, pe locul 17. „Este un meci foarte important pentru noi împotriva unei echipe bune, din partea superioară a clasamentului. O echipă care are în componenţă fotbalişti care au jucat şi la Liga I. Sperăm să avem un joc bun şi rezultatul să fie unul pe măsură”, a spus antrenorul de la Pandurii.

Adrian Bogoi a spus că nu are jucători accidentaţi, în afara celor trei despre care deja se ştie: „Nu avem probleme noi în lot, toată lumea e aptă. Sunt problemele vechi cu Milenco Skoric, Maxim şi Şendroiu. Ultimii doi sperăm să revină cât de curând, Milenco va lipsi o perioadă destul de îndelungată”.

Antrenorul de la Pandurii a mai spus că în acest retur nu vor fi meciuri uşoare şi meciuri grele, pentru că toate echipele s-au întărit. „Este un tur de campionat lung, noi vom aborda fiecare meci la fel, cu gândul să câştigăm puncte şi să ne îndeplinim obiectivul”, a spus Adrian Bogoi.

Vizualizări: 476

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: