Bogoi şi Săndoi se bat pentru victorie

Pandurii Lignitul Târgu Jiu joacă vineri în deschiderea ultimei etape din acest an, în deplasare la FC Argeş. Ambii antrenori şi-au propus să ia puncte în acest meci. Antrenorul de la FC Argeş, Emil Săndoi, nici nu a apucat să se gândească la vacanţă. „Pe noi ne interesează această ultimă etapă, cu Pandurii Târgu Jiu. Nu m-am gândit la vacanţă. Suntem cu toţii focusaţi pe jocul din ultima etapă. A fost un sezon greu, am spus de la început că va fi cel mai dificil campionat. O înfrângere te poate costa două-trei locuri în clasament. Şi pentru noi a fost un sezon încărcat, însă fac apel la profesionalismul de care au dat tot timpul dovadă jucătorii mei şi le cer să facă tot ceea ce depinde de ei şi să câştige ultima partidă. Spuneam de la început că vrem să ne menţinem în plutonul fruntaş. Suntem în grafic şi vrem să fim şi după această ultimă rundă“, a vorbit Emil Săndoi înaintea jocului cu Pandurii.

La rândul lui, antrenorul de la Pandurii, Adrian Bogoi, a spus că vrea victoria. „Avem un meci foarte important la Piteşti, cu o echipă foarte bună. Îl pregătim ca de fiecare dată, să câştigăm puncte şi după aceea o să tragem linie. O să abordăm meciul cu încredere”, a spus antrenorul de la Pandurii.

Meciul dintre FC Argeş şi Pandurii va începe la ora 17:30. Înainte de acest meci, argeşenii sunt pe locul 6 cu 38 de puncte, iar gorjenii pe locul 8 cu 28 de puncte. (A.A.)

Vizualizări: 605

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: