Pîrvulescu: Vreau să plec de la Pandurii. Sunt capabil de Liga I

Nicolae Daniel Pîrvulescu a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Pandurii în acest sezon. Dacă anul trecut a marcat un singur gol în 28 de meciuri jucate, acum a bifat 12 reuşite în doar 19 meciuri. Jucătorul de 22 de ani şi-ar dori să plece din iarnă de la Pandurii, pentru că se simte pregătit să facă faţă provocărilor din Liga I.

Pîrvulescu a vorbit despre planurile lui de viitor în emisiunea „Sportul gorjean” de la Radio Infinit. Jucătorul şi-ar dori să ajungă în Liga I chiar din iarnă, deşi mai are contract până la vară. „Mă văd capabil să joc la Liga I, am încredere în mine că pot să mă adaptez. Tehnica şi viteza cred că sunt calităţile mele, am şi o lovire bună a balonului”, a spus Nicolae Pîrvulescu.

Fotbalistul a explicat cum de a evoluat atât de mult de anul trecut şi până acum. „Cred că în această formă nici la juniori nu am fost. Domnul Bogoi are o contribuţie foarte mare. Chiar dacă nu spune direct, mereu îţi dă impresia că poţi mai mult. Este loc de mai bine în viitorul apropiat, am mai multă încredere în mine. Anul trecut aveam foarte mari emoţii în faţa porţii, ratam şi din 6-7 metri singur cu portarul. Acum simt că pot să dau gol indiferent de situaţie”. Pîrvulescu a spus că şi echipa l-a ajutat mult: „Anul trecut nu eram o echipă, nu eram uniţi, eram multe grupuri, cei mari erau cu treaba lor, noi, copiii, eram cu treaba noastră. Nu eram uniţi şi cred că de asta nu au mers bine lucrurile”.

„Anii trec repede în fotbal”

Jucătorul spune că datorează multe echipei Pandurii, pentru că aici a făcut şi junioratul, dar că este momentul să plece dacă lucrurile nu se vor îndrepta din punct de vedere financiar. „Mă gândesc serios să plec, în fotbal anii trec repede, simt că pot să mai cresc şi nu ştiu cât de mult pot să mai cresc la Pandurii. Îmi doresc să ajung la o echipă mai bună, dacă Pandurii nu îşi va reveni din punct de vedere financiar”, a spus fotbalistul impresariat de Bogdan Apostol.

Sportivul nu ştie dacă sunt oferte pentru el din Liga I şi spune că nimic din ce s-a vehiculat în presă până acum nu ar fi real.

Întrebat dacă vrea să joace la o echipă de play-off sau de play-out, Pîrvulescu nu a avut nicio ezitare. „O echipă de play-off, să fie o concurenţă şi să pot să îmi dau seama de valoarea mea. Rămâne de văzut din iarnă dacă se va putea acest lucru. Sunt sub contract cu Pandurii. Nu ştiu dacă o să mă lase, eu îmi doresc să plec. Dacă nu o să reuşesc, o să joc pe aceeaşi linie, iar din vară o să vedem dacă voi continua la Pandurii sau merg mai sus”, a spus sportivul care a precizat că echipele lui preferate sunt Universitatea Craiova şi Viitorul Constanţa.

RENUNŢARE

Interesant este că, acum nici doi ani, Pîrvulescu a vrut să renunţe la fotbal. „Am avut o perioadă de trei-patru luni în care am stat acasă, în vara anului trecut. După ce a retrogradat echipa, am fost convins să revin. Mai mergeam la turnee de minifotbal şi nu am avut probleme fizice, dar tot mi-a fost greu să revin”, a explicat jucătorul.

DORINŢE

Antrenorul Adrian Bogoi şi-ar dori ca lucrurile să se îndrepte la Pandurii din punct de vedere financiar, pentru a putea avea continuitate cu echipa. „Eu mă bucur pentru interesul la adresa acestor jucători, dar aş dori, ca antrenor, să avem continuitate. Ce echipă am fi avut acum la Pandurii cu jucătorii plecaţi în vară, Turda, Bejan, Celea, Şut şi mulţi alţii. Suntem, fotbalistic, într-o situaţie bună chiar dacă echipa se află în insolvenţă”, a spus Bogoi, citat de gsp.ro.

Vizualizări: 1,885

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: