FreyaPos lansează o inițiativă de sprijinire a micilor retaileri din România. Planul Retail Smart: 100 de licențe gratuite

FreyaPos, dezvoltator de soluții software pentru Horeca & Retail, anunță lansarea unei inițiative de susținere a micilor retaileri din România prin furnizarea gratuită a 100 de licențe software de gestionare a magazinului. Această campanie face parte din angajamentul companiei de a sprijini dezvoltarea micilor afaceri și de a facilita accesul acestora la instrumente esențiale pentru administrarea eficientă a activității. Un alt argument care a stat la baza demersului este procentul mic al celor ce folosesc un soft pentru vânzare și gestiune magazin - din cele 10,600 de magazine din micul retail, doar 2,977 dispun de o soluție software pentru vânzare, ceea ce subliniază necesitatea unei astfel de campanii (conform unui studiu propriu FreyaPos).

Micile magazine din România se confruntă cu o serie de provocări. Printre acestea se numără gestionarea manuală a stocurilor, monitorizarea eficientă a vânzărilor și a fluxului de numerar, lipsa unor sisteme eficiente de contabilitate și raportare, precum și adaptarea la cerințele și schimbările pieței. În plus, introducerea taxei de returnare ambalaje, SGR, și obligativitatea raportării facturilor emise în SPV prin sistemul e-factura, reprezintă alte două aspecte complexe cu care aceste magazine se confruntă în procesul lor de operare zilnică.Costurile impuse de adoptarea tehnologiei și accesul limitat la resursele necesare pentru implementarea soluțiilor software moderne sunt alte obstacole semnificative întâmpinate de acești antreprenori. Toate aceste dificultăți pot limita dezvoltarea afacerii și competitivitatea lor pe piață.

FreyaPos se angajează să ofere un sprijin important prin furnizarea gratuită a unui software de gestiune a magazinului și suportul necesar pentru accesul la tehnologie. Freya Shop, produs FreyaPos, este o soluție ce permite micilor retaileri să gestioneze stocurile, să monitorizeze vânzările și să-și optimizeze operațiunile, contribuind astfel la creșterea eficienței și a profitabilității afacerii.

Deși evoluția viitoare a comerțului tradițional în România poate părea incertă, există oportunități de adaptare și inovare. Magazinele tradiționale pot continua să își consolideze prezența și să se concentreze pe oferirea de produse și experiențe unice, care să le diferențieze de retailerii moderni. De asemenea, investiția în digitalizare și tehnologie poate ajuta comercianții tradiționali să devină mai eficienți și mai atractivi pentru consumatori. Integrarea soluțiilor software moderne împreună cu adaptarea strategiilor de marketing și diversificarea gamei de produse pot contribui la creșterea competitivității și a sustenabilității afacerilor tradiționale în fața provocărilor actuale și viitoare.

"Suntem încântați să lansăm această inițiativă în sprijinul micilor retaileri din România", a declarat Florian Bucă, CEO FreyaPos. "Prin oferirea gratuită a acestor licențe de software de gestionare a magazinului, ne propunem să facilităm accesul acestora la instrumente esențiale pentru dezvoltarea și succesul afacerii. Decizia noastră de a oferi aceste licențe gratuite a fost influențată și de constatarea nivelului scăzut de digitalizare în retail.”

Pentru mai multe informații despre inițiativa "FreyaPos - Sprijin pentru Retaileri", vă rugăm să contactați Departamentul de Marketing la [email protected]  sau să vizitați pagina web dedicată campaniei https://freyapos.ro/np/100-licente-freyashop-cudiscount/ .

Despre FreyaPos

Cu o experiență de peste 18 ani în domeniul software-ului de afaceri, FreyaPos este recunoscut ca un partener de încredere în industrie. Compania oferă o suită completă de programe software integrate, special concepute pentru a răspunde nevoilor celor care dețin o afacere în Horeca & Retail. Aceste programe acoperă o gamă largă de funcționalități, incluzând sisteme de punct de vânzare (POS), gestiunea stocurilor și a inventarului, soluții de livrare și de control a fluxurilor în domeniul hotelier.

Un aspect important al soluțiilor FreyaPOS este focusul permanent pe automatizare și eficiență operațională. Compania se angajează să ofere suport complet clienților săi, indiferent de mărimea sau complexitatea afacerii. Astfel, FreyaPos oferă soluții personalizate și tehnologii avansate adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client.

Prin crearea unui ecosistem fluid și eficient, FreyaPOS pune accent pe simplificarea și controlul optim al operațiunilor de zi cu zi pentru clienții săi. Cu un număr semnificativ de companii din România care utilizează FreyaPOS, aceasta a devenit o alegere populară printre antreprenorii și managerii care caută să își optimizeze afacerile.

Galerie fotoVizualizări: 723

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: