Burlan se gândește să candideze pentru un post în Directorat. Cine nu-l vrea

Fostul director al Complexului Energetic Oltenia, Daniel Burlan, s-ar putea inscrie în cursa pentru un nou post în directoratul companiei.

Ministerul Energiei va demara procedura de recrutare printr-o firmă specializată a noilor membri ai directoratului CE Oltenia, iar Burlan ar putea să revină în companie in urma procedurii de selecție. El a fost schimbat din funcție imediat după accidentul de la care cariera Jilț, unde trei persoane au decedat și 10 au fost rănite, fiind considerat responsabil pentru problemele din cariere. Totodată, acesta a făcut o acuzație la adresa actualului președinte al Consiliului de Supraveghere, Alexandru Marcoci, cunoscut ca fiind în omul de încredere al ministrului Virgil Popescu. 

 

”Marcoci a spus prin Severin că indiferent dacă voi candida și voi fi propus pe listă scurtă nu voi fi numit. Între mine și Marcoci există divergențe”, a spus Burlan la Gorj TV.

 

Burlan are o vechime in companie de 34 de ani din care 20 de ani în funcție de conducere. Cel mai probabil el va fi susținut de PNL pentru un post în Directorat. 

Vizualizări: 3,733

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: