Noii supraveghetori din CEO, anunțați în aprilie. Cine e pe lista scurtă

Noii membri ai Consiliului de Supraveghere vor fi numiți pe 20 aprilie. Deocamdată nu sunt date certe cu privire la cei care vor ocupa aceste funcții, însă informațiile pe surse arată că nu vor fi modificări majore, unii dintre cei care sunt acum urmând să rămână. Interesantă va fi însă reprezentarea partidelor în CS pentru că procesul de recrutare pe OUG 109 este un eșec și nu ajunge să atingă obiectivul pentru care a fost creată. 

În ședința acționarilor din 20 aprilie, pe ordinea de zi va fi revocarea din calitatea de membri a celor cărora le încetează mandatul și alegerea unor membri noi, conform legii 109 de guvernanță corporativă.


Recrutarea membrilor Consiliului de Supraveghere a început anul trecut, dar abia acum câteva săptămâni a fost făcută o listă scurtă.

Conform unor informații furnizate de surse din companie, pe lista scurtă sunt Luminița Popescu, Șerban Predescu, Mădălin Eftenoiu, Alexandru Marcoci, Adrian Marinescu, Vladimir Tanasiev, Andrei Maioreanu și Adrian Dăianu.


Și-au mai depus dosarele de candidatură și Marius Dumitrașcu, fost secretar de stat la Energie, și Alin Cărăgui, manager Decathlon. 

Galerie foto


Vizualizări: 3,546

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: