Campanie a gorjencei Denisa Bratu, delegat de tineret la ONU

Denisa Bratu, gorjeanca din Plopșoru desemnată delegat al tinerilor români în cadrul Organizației Națiunilor Unite (ONU), vine weekend-ul acesta la Târgu Jiu. Împreună cu celălalt tânăr delegat, Gabriel Uifălean din Târgu Mureș, şi-a propus să aducă tuturor tinerilor din Gorj și din țară mesajul Organizaţiei Națiunilor Unite. Evenimentul se va desfășura sâmbătă la Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică din Târgu Jiu, unde sunt aşteptaţi să participe toţi tinerii care doresc, fiind adresate invitații și la liceele din Gorj.

Și pentru că este din Gorj, Denisa Bratu a vrut să înceapă campania „Bringing the United Nations back home” cu tinerii de aici, organizând o primă ședință de discuții la Târgu Jiu, în data de 5 noiembrie. Denisa și Gabi s-au întors recent de la Organizația Națiunilor Unite drept pentru care și-au propus să le arate și tinerilor din toată țara ce au văzut și au aflat acolo, dar și să discute cu aceștia, astfel încât să afle cu ce probleme se confruntă cât să le ducă mai departe doleanțele lor, în vederea găsirii unor soluții. "Vrem să aducem ce s-a discutat la ONU, să transmitem mai departe, pentru că până la urmă noi suntem niște mesageri. Va veni și colegul meu, vom fi în formulă completă. Practic, pe lângă mesajul ONU vrem foarte mult să promovăm Agenda 2030, obiectivele de dezvoltare durabilă, pentru că, până la urmă, reprezintă prioritatea ONU, a președintelui Adunării Generale. Vrem să le povestim un pic ce înseamnă, de ce sunt ele importante și care este rolul nostru, al tinerilor, în contextul celor șaptesprezece obiective", a declarat Denisa Bratu.  

Evenimentul a fost popularizat și pe facebook, astfel încât tinerii să afle pe toate căile și să ia parte în număr cât mai mare. Organizatorii au transmis invitații și la liceele de pe plan local, dar și autorităților locale și județene. Evenimentul se va desfășura între orele 11 și 13.

Galerie foto


Vizualizări: 1,251

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: