Campioanele Tîlvescu şi Pîşcu, premiate la Târgu Jiu

Două dintre cele mai bune sportive ale Gorjului vor fi premiate de administraţia locală din Târgu Jiu, pentru rezultatele obţinute în cadrul competiţiilor sportive din acest an. Este vorba de canotoarea Denisa Tîlvescu şi atleta Andreea Pîşcu.

Campioanele vor fi premiate cu sume în bani, acordarea recompenselor urmând a fi supusă aprobării Consiliului Local Târgu Jiu, în cadrul şedinţei ordinare de la finalul lunii august. Proiectul de hotărâre prevede alocarea a 5.000 de lei pentru fiecare medalie de aur şi 2.500 de lei pentru medalia de argint. Primarul Marcel Romanescu crede că proiectul va trece de votul consilierilor locali, fiind vorba de două sportive de performanţă care fac cinste oraşului, judeţului şi ţării. „Denisa Tîlvescu va primi 10.000 lei, iar pentru Andreea Pîşcu este vorba de 7.500 de lei. Proiectul va intra săptămâna viitoare în şedinţa de comisii şi după aceea în şedinţa de Consiliu. Vreau să cred că nu vor fi probleme. E o propunere. Mi se pare super ok să premiem sportivi gorjeni care au făcut performanţă. Nu văd de ce ar fi probleme”, a declarat Marcel Roamanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Canotoarea Denisa Tîlvescu a devenit, la începutul acestei luni, dublă campioană europeană la Glasgow. Atleta Andreea Pîşcu este campioană europeană cu echipa de senioare a României în cursa de 10.000 de metri. 

Vizualizări: 789

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: