Petrolul se întăreşte înainte de meciul cu Pandurii

Clubul de fotbal din Liga a II-a Petrolul Ploieşti l-a transferat pe atacantul israelian Toto Tamuz (30 ani), acesta semnând, miercuri, un contract valabil până la finalul actualului sezon. „FC Petrolul a ajuns la un acord cu atacantul israelian Toto Tamuz, cel care se întoarce, astfel, după doi ani şi jumătate, la gruparea ploieşteană. În vârstă de 30 de ani, Tamuz a semnat un contract valabil până la finele actualului sezon, cu opţiune de prelungire pentru încă o stagiune. Toto Tamuz a început antrenamentele sub comanda lui Leo Grozavu, şi va urma, pentru început, un program special, pentru a recupera diferenţa de pregătire fizică ce-l separă de noii săi colegi”, informează site-ul oficial al grupării prahovene.

Pandurii Lignitul Târgu Jiu va juca vineri la Petrolul Ploieşti meciul contând pentru a treia etapă din acest campionat al Ligii a 2-a. Meciul este programat la ora 18.00. Ambele echipe au câte patru puncte după primele două etape.

Și Pandurii i-a mai legitimat pe Moussa Konate, Philip Nsiah şi Andrei Blejdea, dar aceştia mai au de lucrat la pregătirea fizică. (A.A.)

Vizualizări: 766

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: