Campionii FC Argeș, televizată la meciul de la Târgu Jiu!

Televiziunile deținătoare de drepturi Tv pentru Liga 2 au considerat importante meciurile din prima etapă a Ligii 2 ale fostelor prim-divizionare. Din acest motiv, și meciul dintre ACS Viitorul și Campionii FC Argeș se va putea vedea la tv.

Întâlnirea dintre ACS Viitorul și Campionii FC Argeș a fost aleasă pentru a fi televizată, cu toate că FK Miercurea Ciuc – Concordia Chiajna este un meci cu o miză mai ridicată. Va fi transmis, de asemenea meciul celor de la Chindia Târgoviște, o altă echipă retrogradată din Liga 1, care va juca cu Steaua. 

Duminică este stabilit un alt joc televizat, la Hunedoara se vor întâlni două nou-promovate în campionat: Corvinul și ACSM Ceahlăul. Deținătorii de drepturi TV au considerat interesant acest duel și îl vor transmite în direct la nivel național. Ambele echipe țintesc play-off-ul, însă dintre acestea numai Ceahlăul are drept de promovare în SuperLigă, fiindcă trupa hunedoreană este și ea de drept public.

În fine, etapa se va încheia marți seară, 8 august, după ce luni nu va fi niciun meci. De la ora 18:30 are loc partida CS Mioveni – Gloria Buzău, iar de la ora 21:00 începe Chindia – Steaua. Dintre acestea, doar retrogradata din prima ligă CS Mioveni are un obiectiv modest stabilit: menținerea în Liga 2. Celelalte se luptă pentru început pentru accederea în play-off, iar Gloria Buzău și Chindia vor evolua cu gândul la promovare. Momentan, Steaua încă nu și-a rezolvat problema care o împiedică să urce în SuperLigă. Totuși, aceste două jocuri vor fi, pentru moment, ultimele în prima etapă, deoarece cu adevărat ultimul meci va fi cel dintre Progresul Spartac sau FC Brașov și CSC Dumbrăvița. Data la care va avea loc va fi stabilită după ce TAS dă verdictul în cazul FC Brașov, meciul fiind amânat de FRF.

Program etapa 1 Liga 2, sezon 2023-2024:

sâmbătă, 5 august 2023, ora 11:00

FK Miercurea Ciuc – Concordia Chiajna

CSM Reșița – Unirea Slobozia

ACS Viitorul Târgu Jiu – Campionii FC Argeş – DigiSport, OrangeSport, PrimaSport

CS Tunari – CSM Slatina

Metaloglobus Bucureşti – CSC Şelimbăr

Unirea Dej – CSM Alexandria

Progresul Spartac – CSC Dumbrăviţa – amânat

duminică, 6 august 2023, ora 12:00

Corvinul Hunedoara – Ceahlăul Piatra Neamţ – DigiSport, OrangeSport, PrimaSport 

marți, 8 august 2023, ora 18:30

CS Mioveni – Gloria Buzău – DigiSport, OrangeSport, PrimaSport

marți, 8 august 2023, ora 21:00

Chindia Târgovişte – Steaua – DigiSport, OrangeSport, PrimaSport

Vizualizări: 2,362

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: