Când îşi începe activitatea investitorul francez de la Rostramo

Investitorul francez de la Rostramo îşi va începe activitatea în luna decembrie, anunţă preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu. Acesta vrea să dezvolte o afacere cu elemente de caroserie auto, fabrica întinzându-se pe o suprafaţă de 20.000 de metri pătraţi.

„Investitorul francez este în linie dreaptă, iar luna decembrie este luna de debut a activităţii. Am discutat cu Primăria Târgu Jiu în ceea ce priveşte acţiunea de preluare a drumurilor interioare, de trecere în domeniul public printr-o procedură de dare în plată. Este necesară preluarea rapidă a acestor drumuri pentru că distribuitorul de energie electrică să monteze reţeaua de distribuţie în mijlocul platformei, care le va fi folositoare tuturor celor care vor veni şi în viitor pe această platformă”, a anunţat Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Investitorul francez mai deține o fabrică în România. La Rostramo mai sunt aşteptaţi şi alţi investitori. Doar cinci din cele 18 parcele sunt în prezent ocupate de investitori. „La acest moment sunt cinci parcele luate, deci undeva la 14, 15 parcele sunt disponibile pentru cei interesaţi. Noi am trimis şi către Ministerul Întreprinderilor Mici şi Mijloci existenţa acestui spaţiu care poate fi preluat la preţuri bune pentru dezvoltarea unei activităţi de producţie”, a conchis Cosmin Popescu.

Vizualizări: 1,486

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: