Caragea, avertisment pentru Romanescu: Să fie atent la ce semnează!

Soarta clubului Pandurii este și la mâna noului primar din Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Unii doresc falimentul clubului, alții ar fi dispuși să îl preia și mulți așteaptă să vadă cum se poziționează noul primar din Târgu Jiu. Acesta a primit un avertisment public din partea fostului șef al IPJ Gorj: să fie atent la ce semnează!

Cererea de intrare în faliment a clubului Pandurii, depusă de lichidatorul judiciar, va fi analizată de instanță abia în octombrie, după vacanța judecătorească. Până atunci ar fi de făcut o echipă, de găsit niște bani pentru supraviețuire, dar acționarii nu par dispuși să finanțele. CE Oltenia și Artego au anunțat că nu dau banii, Consiliul Județean Gorj finanțează doar echipele de copii, USMO zice că dă, dar nu are de unde, iar din partea Primăriei Târgu Jiu se așteaptă decizia noului primar Marcel Romanescu.

„Rog pe domnul primar Marcel Laurențiu Romanescu să fie foarte atent ce semnează și să trimită urgent control pentru a verifica ce lucrează Condescu Marin la terenul II și în ce bază legală. De asemenea, poate fi întrebat ANAF-ul și Direcția de Finanțe care a pus sechestru pe bunuri dacă au aprobat lucrări”, a scris Caragea pe Facebook, între el și Marin Condescu fiind un conflict mai vechi.

Caragea vrea să afle de la noul primar și dacă vechea administrație a justificat în vreun fel decizie luate la Pandurii: „Solicit Consiliului Local Târgu Jiu să îmi pună la dispoziție hotărârile pe ultimele 3 mandate prin care l-au împuternicit pe Florin Cârciumaru să semneze la clubul de fotbal Pandurii Tg Jiu documente. De asemenea solicit să fie făcute publice informările pe care le-a prezentat Consiliului Local. (...) Consiliul Local a fost informat despre «premierea» domnului Condescu Marin și de ce nu s-a depus recurs cu privire la drepturile pe care acesta le are de primit, de 800.000€??“.

Fostul șef al poliției din Gorj, care acum vrea să facă o organizație neguvernamentală prin care să devină o voce a societății civile, crede că vilele celor trimiși de Consiliul Local în conducerea clubului Pandurii ar acoperi pagubele respective.

PROBLEME

Marcel Romanescu a declarat zilele trecute presei că ar vrea să găsească un investitor pentru Pandurii, dar că primăria ar trebui să se implice mai mult la copii și juniori. „Problemele la Clubul Pandurii sunt generate de perioadele anterioare. Nu acum, pentru că acum sumele pe care le gestionează sunt nesemnificative. De fapt gestionează golurile apărute în perioada anterioară“, a mai precizat Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,732

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: