Casă construită în stil neoclasic, de vânzare lângă Târgu Jiu. Curtea a fost transformată în grădină botanică

O casă inedită este scoasă la vânzare cu 300.000 de euro. Imobilul este situat la numai șase kilometri de Târgu-Jiu, mai exact în comuna Dănești, iar amenajarea peisagistică a curții este cu totul deosebită. Aici pare a fi mai degrabă o grădină botanică cu lac și peste 200 de specii de arbori, arbuști și pomi fructiferi.

Casa este formată din parter și mansardă cu spații deschise și mari. Are 3 garaje, o garsonieră, salon, bucătărie, 2 băi, mansardă, foișor, atelier de pictură, spații pentru depozitarea uneltelor, beci, centrală pe lemne, cărbune, gpl și peleți sisteme solare, o fântână din care se face alimentarea casei și fosă septică. Este înconjurată de un teren în suprafață de peste 4600 de metri pătrați cu drenuri subterane, lac de acumulare și un parc amenajat din sute de specii de plante. 

”Terenul are realizate sisteme de drenaj al apei de ploaie, subteran și de suprafață, cu lac, care servește în anumite condiții și pentru regularizare nivelului de apă, toate conectate la un sistem de canalizare. Terenul este amenajat ca un parc, 200 de specii de pomi și arbuști ornamentali, forme de gard viu și alte specii, pomi fructiferi”, se arată în anunț.

Casa este construita din cărămida, cu zid dublu, în stil neoclasic. Garsoniera este dotată și cu șemineu, parchetul este din lemn natural de fag, pictat manual, gresie, pereții sunt vopsiți cu vopsele decorative și materiale inovative.

Galerie foto


Vizualizări: 9,430

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: