Căsătorii la Shopping City Târgu Jiu

Shopping City Târgu Jiu devine destinaţia îndrăgostiţilor pe 14 februarie. Cuplurile care vizitează centrul comercial îşi pot sărbători iubirea la evenimentul Love Parade, unde vor avea parte de căsătorii de o zi şi multe alte surprize destinate cuplurilor.

Cei mai hotărâţi dintre îndrăgostiţi îşi pot legaliza simbolic relaţiile, pentru o zi, prin intermediul unei ceremonii de căsătorie, oficiată de către un MC. Proaspeţii însurăţei vor primi, din partea centrului comercial, un certificat care atestă oficierea ceremoniei şi pot imortaliza fericitul moment în photobooth-ul cu accesorii haioase, deschis pentru toţi îndrăgostiţii.  

Tot de Valentine’s Day, surprizele care aduc zâmbete se ţin lanţ, aşadar partenerii îşi pot impresiona jumătatea cu declaraţii de dragoste scrise pe bileţele ce vor fi lipite, apoi, pe o inimă-gigant, special amenajată în interiorul mall-ului.

Vor fi şi concursuri. Îndrăgostiţii vor demonstra cât de bine îşi cunosc partenerii, participând la diverse quiz-uri tematice, iar cel mai frumos dans şi cele mai emoţionante declaraţii de dragoste vor fi premiate cu sticle de şampanie, vin sau bomboane de ciocolată. Şi, fie că au câştigat sau nu, toate cuplurile pot face o vizită la Candy Bar, pentru a se îndulci cu bunătăţi culinare, anunţă organizatorii.

Evenimentul Love Parade va avea loc pe 14 februarie, între orele 16:00 şi 20:00, interval în care vizitatorii Shopping City Târgu Jiu îşi pot sărbători iubirea participând la activităţile organizate în centrul comercial.

Vizualizări: 1,107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: