Horoscop

Berbec

Familia vă înconjoară cu iubire, dar aşteaptă ceva de la dumneavoastră: să vă exprimaţi o părere, să luaţi o decizie, să vorbiţi deschis, pentru că faceţi unele lucruri fără să le spuneţi şi lor. Comunicaţi ce aveţi în gând cu mai mult curaj, pentru că nu toată lumea înţelege ce planuri aveţi.

Taur

O nouă scânteie se aprinde azi în mintea dumneavoastră şi devine, încetul cu încetul, un fel de far călăuzitor către viitor. Probabil vă vine o idee nouă, care vă poate propulsa într-o cu totul altă direcţie decât înainte şi deveniţi din ce în ce mai atras de acel punct luminos de la capăt.

Gemeni

Sunteţi într-un moment de răscruce în plan personal, când simţiţi că ar trebui să faceţi o schimbare majoră de direcţie, dar vă este puţin frică. Lăsaţi în urmă o stare de lucruri care nu vă mai oferă nimic bun, doar amintiri triste sau un sentiment de gol interior, în timp ce noua cale oferă perspective minunate, care vă răsfaţă sufletul.

Rac

Când aveţi un drum mai aparte decât restul lumii, nu vă aşteptaţi ca lumea să vă înţeleagă din prima sau să vă urmeze atunci când îi invitaţi să vi se alăture. E nevoie de timp pentru ca lumea să înţeleagă viziunea dumneavoastră diferită, dar nu trebuie să renunţaţi, mergeţi pe calea aleasă, fiţi un exemplu demn de urmat şi veţi vedea că într-o zi, privind în urmă, deja o să descoperiţi câţiva discipoli.

Leu

Abordaţi o atitudine care nu vi se potriveşte şi care nu lasă o impresie prea bună despre dumneavoastră. Sunteţi cam cinic, dar folosiţi ironia cu tentă maliţioasă, de parcă aţi vrea să daţi cuiva peste nas sau să vă răzbunaţi pe cineva care v-a creat unele probleme. Nu folosiţi aceeaşi armă ca şi inamicii, pentru că nu aşa îi veţi convinge că le sunteţi superior.

Fecioară

Aşteptaţi o aprobare sau un document oficial care să vă asigure evoluţia în planurile viitoare. Fără acea semnătură, nu puteţi trece mai departe, căci depindeţi de ea, altfel riscaţi să mergeţi pe o cale ilegală sau incorectă care, mai devreme sau mai târziu, se va împotmoli într-un refuz.

Balanţă

Nici raţiunea şi nici logica nu decid azi ce trebuie făcut, ci e o situaţie în care inima îşi va lăsa amprenta asupra acţiunilor dumneavoastră. Va fi o decizie luată din colaborarea dintre sentimente şi instinct, întrucât e vorba de o problemă pe care mintea dumneavoastră parcă nu o poate gestiona cum se cuvine.

Scorpion

Încercaţi să ascultaţi părerile diferite care se vehiculează în jur, să le cântăriţi cu atenţie, să nu ignoraţi pe vreuna doar pentru că pare că se bate cap în cap cu alta, întrucât cel mai bun verdict îl veţi da numai după ce cunoaşteţi situaţia privită din mai multe unghiuri. Într-un final, intuiţia vă va ajuta să trageţi o concluzie bună, dar nu vă grăbiţi să vă spuneţi ultimul cuvânt încă.

Săgetător

Vă tot faceţi procese de conştiinţă pentru o veche greşeală de care nu vă puteţi încă detaşa, deşi ea nu-şi mai arată demult efectele. E vremea să vă eliberaţi, mai întâi, de acea obsesie, pentru că sunteţi încă bolnav emoţional din cauza celor întâmplate cândva. Iertaţi, uitaţi, ştergeţi cu buretele amintirile urâte, pentru că numai de dumneavoastră depinde să echilibraţi situaţia trecutului în comparaţie cu prezentul.

Capricorn

Vă bucuraţi de sprijin din partea unor persoane care joacă un rol important în planurile dumneavoastră. Altfel lucraţi când ştiţi că aveţi pe cine vă baza la nevoie, pentru că aveţi alături persoane care chiar deţin cheia problemelor care vă frământă. Nu sunt simple promisiuni, nici iluzia că vă vor ajuta la o adică, ci ei sunt acolo concret, cu tot felul de soluţii la dispoziţie, pentru a vă ajuta să rezolvaţi ce v-aţi propus.

Vărsător

Dacă vedeţi că lucrurile nu se schimbă atunci când mergeţi pe aceeaşi linie ca înainte e semn că aţi epuizat toate metodele şi ar fi bine să vă gândiţi la o nouă viziune. E vremea unei atitudini noi în faţa vechiului, pentru că lumea evoluează, metodele se actualizează, şi nu e bine să rămâneţi blocat în chestiuni pe care le ştiţi demult, dar nu mai sunt valabile.

Peşti

Ceea ce porniţi azi are mari şanse să se transforme într-o reuşită de proporţii, cu atât mai mult cu cât îi atrageţi şi pe alţii în proiectul dumneavoastră. Nu irosiţi această zi pe lucruri mărunte. Daţi startul unei acţiuni de anvergură, în care să investiţi tot ce aveţi mai bun, deoarece rezultatele vor veni repede şi vor fi mai promiţătoare decât aţi putea crede.

Vizualizări: 615

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: