Cât costă Dacia Spring prin programul Rabla Plus

Pentru noul model electric de la Dacia preţurile încep de la 9.050 de euro. Dacia a deschis lista comenzilor pentru Spring, primul automobil electric al mărcii româneşti în data de 20 martie, iar livrările către persoane fizice vor fi realizate începând cu luna septembrie a acestui an.

Versiunea ce va putea fi comandată este Comfort Plus, cu un preţ general de 18.100 de euro cu TVA. Dacă maşina este achiziţionată prin programul Rabla Plus, atunci aceasta va putea fi cumpărată cu 9.050 euro deoarece programul acoperă până la 10.000 de euro sau cel mult 50% din valoarea maşinii.

Dacia Spring dispune de un motor electric de 45 CP, cuplat cu o baterie de 26,8 KWh şi poate fi alimentată atât la o priză casnică de 220V cât şi la un Wall Box sau, opţional, la o bornă DC.  Modelul are o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP şi de 305 km conform ciclului WLTP City.

Rabla Plus are un buget pentru aproximativ 6.600 de maşini (full) electrice noi, dublu față de anul trecut. Programul Rabla se lansează în ultima săptămână din aprilie iar majorarea bugetului și a primelor a venit  în contextul în care cumpărătorii au arătat un interes major pentru mașina electrică Dacia Spring, pe care o pot cumpăra la preț redus cu un tichet Rabla.

Vizualizări: 1,840

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: