Cât plătesc târgujienii pentru tipărirea raportului de activitate al primarului 

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, plătește din bani publici publicarea raportului sau de activitate pe 2023, despre care nu se știe ce va cuprinde. Si nu e "păcăleală"  de 1 aprilie. 

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a aprobat cheltuirea sumei exorbitante de 32.000 de lei pentru publicarea raportului său de activitate. Această decizie a fost luată în cadrul unei licitații prin încredințare directă către Tipografia Prod Com. Raportul va avea 256 de pagini, policromie, interior carton cretat lucios, copertă mucava caserată cu carton cretat lucios de 250 gr/mp și o legare cu spirală. Cu toate acestea, se ridică o întrebare crucială: ce va conține acest raport pentru care cetățenii plătesc aceasta sumă?

Niciun detaliu despre conținutul raportului nu a fost oferit, lăsându-i pe contribuabili în ceață în ceea ce privește justificarea acestor cheltuieli. 

Cu un preț de 64 de lei per exemplar, se pune întrebarea dacă acest raport va aduce vreo valoare reală pentru locuitorii orașului. Vor fi tipărite 500 de exemplare, însă nu este clar nici unde vor ajunge acestea.

Vizualizări: 2,836

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: