Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Câte arme avea bărbatul care a împușcat patru doljeni

Bărbatul care a împuşcat patru doljeni din localitatea Palilula, iar apoi s-a sinucis, avea în locuinţa în care stătea împreună cu iubita sa un întreg arsenal. Poliţiştii au mai descoperit, în timpul unor noi percheziţii făcute în cursul zilei de sâmbătă, alte patru pistoale artizanale şi o puşcă cu aer comprimat. Se pare că Dragoș Furtună, ucigașul de 28 de ani, își confecționa singur arme de foc.

Dragoş Furtună a împuşcat mortal, vineri după-amiază, doi dojeni, pe Ion Trandafir şi pe fiul acestuia, Fabian. De asemenea, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova au ajuns Ion Stuparu, cu plagă împuşcată în antebraţ, şi Vasile Zidaru, cu plagă prin împuşcare în obraz.

După atacul asupra acestora, Dragoş Furtună s-a împuşcat în cap, leziunile provocându-i decesul la scurt timp după ce a ajuns la spital. Furtună şi victimele sale au avut iniţial un conflict verbal, dar discuţiile au degenerat în violenţe fizice. (A.A.)

Vizualizări: 2,787

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: