Ponta: Strategia energetică trebuie trântită

Fostul premier Victor Ponta, deputat de Gorj, a atacat dur actualul guvern şi pe ministrul energiei Victor Grigorescu. El a declarat că strategia energetică lansată în dezbatere de Guvern trebuie aruncată la coş. Ponta a mai spus că este esenţial pentru Gorj cine va câştiga alegerile pentru că este pe viaţă şi pe moarte.

„Vă daţi seama, un ministru al Energiei, care calcă o singură dată în Gorj, şi în rest îl găsim pe la Londra, Paris“, a declarat Ponta, cel care a venit de 3-4 ori într-un an în Gorj, judeţul unde este deputat de 12 ani.

El a atacat şi actuala strategie energetică, una care pune mari probleme CE Oltenia. Nu a spus însă un cuvânt despre faptul că Guvernul pe care l-a condus trei ani nu a dat o strategie energetică. Ponta a mai spus că viitorul guvern este esenţial pentru Gorj pentru că este „de viaţă şi de moarte“. „Strategia energetică trebuie trântită anul viitor. Nu trebuie să o luaţi în serios. Anul viitor acea strategie trebuie aruncată la coş, strategie făcută pe picior. Haideţi să vă spun ce spune această strategie: să nu mai producem energie în România, să o importăm. Din Germania, din Cehia, Ungaria. Şi să dăm afară oamenii noştri ca să aibă ce munci ceilalţi. Pentru Gorj va fi esenţial cine e la guvernare pentru că va fi o chestiune de viaţă şi de moarte. Dacă vor fi cei de acum putem să punem cruce CE Oltenia şi practic judeţului“, a declarat Victor Ponta la Radio Infinit. În mandatul de premier al lui Ponta, Laurenţiu Ciurel este cel care a condus CE Oltenia.

Vizualizări: 2,496

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: