Nuntă în showbiz: o fostă vedetă de la Pro Tv se căsătorește!

Bursucu a făcut marele anunț pe rețelele sociale și a precizat că urmează să se căsătorească. Partenera lui de peste un deceniu, pe nume Andreea, îi va fi miereasă în viitorul foarte apropiat.

Adrian Cristea, sau Bursucu, așa cum este cunoscut publicului larg, este unul dintre cei mai iubiți oameni de televiziune din România. Porecla pe care o are astăzi i-a fost atribuită încă de pe vremea în care bărbatul era coregraf la emisiunea Dansez pentru tine, de la Pro TV, unde s-a și lansat în televiziune.

Adrian Cristea este de peste un deceniu împreună cu o tânără din Constanța, cu care urmează să se căsătorească în doar câteva zile. Se vorbea despre acest eveniment încă de anul trecut. „E posibil în anul 2023 să mă însor. E posibil. Nu știu exact. Deci, întrebarea care se pune la final de an este: se însoară sau nu Bursucu în anul 2023? Îți spun că am dat inelul”, spunea Bursucu de la Kanal D, anul trecut.

După ce s-a aflat că urmează să se căsătorească în octombrie 2023, Adrian Cristea a făcut publică și data exactă când va avea loc evenimentul.

Adrian Cristea o ține cât de mult posibil pe Andreea departe de ochii curioșilor, astfel încât mulți nu știu cine este aceasta. Tânăra este din Constanța și, din punct de vedere profesional, este manager la cel mai mare parc de distracții din Mamaia. Este foarte deșteaptă, după cum a mărturisit partenerul său.

Bursucu are o fetiță cu Andreea, pe nume Maya. Tânăra mai are o fetiță, Alesia, dintr-o relație anterioară. Adrian Cristea o tratează ca pe propria lui fiică și se înțelege foarte bine cu aceasta.

Vizualizări: 3,523

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: