Cazinou online pentru începători: 3 puncte importante de stiut!

Prima ta platformă iGaming pe care te-ai înregistrat? Cu siguranță că ai o mulțime de întrebări la care îți dorești să afli răspunsuri cât mai clare. Ce jocuri să alegi, de ce este atât de important RTP-ul acestora în procesul de selecție, ce este RNG-ul, cum influențează volatilitatea șansele jucătorului, care bonusuri sunt mai utile și multe astfel de întrebări.

Atunci când ești începător, pentru a afla mai multe casino online nu trebuie decât să consulți paginile platformei noastre. Vei afla de la experții noștri că, pentru început, dacă vrei să te distrezi așa cum trebuie, tot ce ai de făcut este să joci variantele demo ale jocurilor din portofoliul operatorului. Și, desigur, încă 3 lucruri extrem de importante pentru viitorul tău de jucător de cazinou!

RNG-ul jocurilor nu se modifică indiferent că joci variantele demo sau cele pe bani reali ale jocurilor de noroc!


Random Number Generator este mecanismul care îi asigură pe jucători că tot ceea ce se întâmplă într-un joc de noroc este 100% ca în realitate în privința șanselor de câștig și a imparțialității. Ca să înțelegi mai ușor ce înseamnă RNG-ul îl putem asimila unui simulator de hazard – practic, un simulator digital de noroc.

Poate că ai auzit că unele sloturi, de exemplu, pot fi sensibilizate în funcție de felul în care joci, de mizele pe care le plasezi sau dacă optezi pentru pariuri pe mizele maxime. Ori poate ai citit că jocul diferă atunci când joci gratis față de momentul în care joci cu bani. În realitate, RNG-ul este imperturbabil, nu se modifică indiferent de modul în care joci, de valoarea mizelor pariate sau de numărul rundelor jucate.

Toate bonusurile operatorilor de jocuri de noroc trebuie verificate înainte de activare și nu sunt obligatorii de revendicat!

Primești un bonus de ziua ta pentru depunerile efectuate, pentru că ți-ai încărcat contul sau pentru că ai jucat într-un anumit interval de timp – orice bonus pe care îl primești poate fi activat sau nu de către tine. Niciun bonus nu este obligatoriu de revendicat, așa că tu dispui de opțiunea de activare. În acest fel, îți permiți să selectezi acele bonificații care îți oferă beneficii certe la nivel de distracție.

Dat fiind faptul că fiecare recompensă poate ascunde diverse elemente mai puțin avantajoase pentru jucător, consultarea termenelor și condițiilor devine obligatorie! Astfel, este posibil să afli că la o bonificație fără depunere, într-un final va fi necesară constituirea unui depozit. Ori că trebuie să îți folosești banii reali de care dispui în cont înainte de a-ți utiliza banii din bonus sau rundele gratuite. Citește condițiile bonificației ca să îți protejezi cât mai bine interesele!

Nu toate jocurile de noroc se bazează în exclusivitate pe hazard!

Chiar dacă sunt incluse toate în categoria jocuri de noroc, unele dintre acestea presupun un nivel ridicat de control asupra evoluției jocului. Cel mai reprezentativ exemplu este cel al jocului de poker, în care jucătorul poate controla jocul într-un procent de 70%. O altă categorie de jocuri de noroc cu un nivel ridicat pe scara controlului este cea a pariurilor sportive (60%).

Restul jocurilor de noroc (blackjack, craps, ruletă, baccarat, jocuri concurs live, dice, Sic Bo, keno, bingo, loto, etc) presupune un nivel al controlului sub 30%. Dintre toate, cea mai apropiată valoare de 0% pe scara controlului este în cazul sloturilor (5%).  Prin urmare, cea mai bună modalitate de a te distra este să optezi pentru demo-urile jocurilor de pacanele. Pentru că, distracția într-un cazinou online poate fi oricând controlată, atunci când știi ce să joci și cum să joci!

Vizualizări: 575

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: