Cazuri de Covid-19 răspândite în tot județul

Este îngrijorare în rândul autorităților din județul Gorj. Apar cazuri de Covid-19 în diferite localități, la persoane care nu știu să fie contacți ai unor cazuri confirmate.

Șapte cazuri noi au fost raportate marți în Gorj. Este vorba de o tânără de 19 ani din Târgu Jiu, o femeie de 41 de ani din Scoarța, o femeie de 69 de ani din Roșia de Amaradia, un bărbat de 71 de ani din Baia de Fier, o femeie de 78 de ani din Prigoria, un bărbat de 58 de ani din Urdari și un bărbat de 65 de ani din Tismana.

Cu o zi înainte au fost cazuri în Țicleni, Motru, Târgu Jiu, Bălănești și Borăscu. Sâmbătă a fost confirmat și un salariat de la o fabrică de cablaje din Târgu Jiu.

În Gorj mai sunt zece persoane în carantină și 1.720 în izolare la domiciliu. „Până în momentul de față, la nivelul județului Gorj au fost înregistrate 233 cazuri confirmate cu COVID-19. Dintre acestea, 167 de persoane sunt vindecate și externate, iar 10 persoane au decedat. De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 4001 teste, din care 89 sunt în așteptare“, a comunicat marți Direcția de Sănătate Publică Gorj.

La nivel național au fost 388 noi cazuri de îmbolnăvire în 24 de ore. (A.A.)

Vizualizări: 7,263

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: