Ce ar face Condescu dacă ar avea mintea întreagă

„Condescu, dacă ar avea mintea întreagă, ar vrea intrarea în faliment”, a spus fostul șef de la Pandurii, Marin Condescu, la un post local de televiziune. Acesta susține că, în calitate de creditor, ar avea de câștigat din acest faliment, din vânzarea bunurilor.

Marin Condescu crede însă că echipa va reveni în Liga I după ce va câștiga procesul cu Federația Română de Fotbal. Acesta spune că sunt investitori care ar veni la echipă, dacă nu ar fi implicate entități de stat în acționariat. „Sunt oameni de afaceri care vor să vină din vară, sub condiția transformării din asociație non-profit în societate comercială. Consilierii locali și județeni trebuie să știe că, dacă nu vor ajuta echipa, o avere de șase milioane de dolari pe care am acumulat-o împreună va ajunge la niște persoane private, fizice sau societăți”, a mai spus fostul președinte.

Acesta a mai susținut că echipa va face în iarnă achiziții pe posturile deficitare, surpriza fiind că jucătorii tineri nu au depus suficiente eforturi pentru a se remarca. „Returul va fi favorabil pentru noi, echipa nu va retrograda. Orice echipă trece și prin perioade negre, o să vedeți că în retur vor avea probleme echipele care sunt acum în prima parte a clasamentului”, a mai spus Condescu, care crede că mutarea echipei pe noul stadion din Târgu Jiu va fi extrem de benefică. (A.P.)

Vizualizări: 1,794

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: