Pandurii, încă o remiză. Bogoi: Era să cădem în ridicol

Pandurii Târgu Jiu a terminat turul Ligii a II-a pe un retrogradabil loc 16, într-un campionat cu multe remize și fără nicio victorie pe teren propriu. Meciul de sâmbătă cu Dacia Unirea Brăila a fost unul nebun, gorjenii reușind să revină de la 3-0 pentru oaspeți, scorul final fiind 3-3.

Pandurii Târgu Jiu a terminat la egalitate, scor 3-3, partida disputată pe teren propriu, la Motru, cu Dacia Unirea Brăila. Scorul a fost deschis de oaspeți în minutul 45, prin Alexandru Pop, cu o lovitură de cap din 7 metri, după o centrare din dreapta a lui Marius Dima. În min. 48, același Alexandru Pop majorează avantajul Brăilei cu un şut la vinclu, din unghi, de la 10 metri. Alexandru Pop izbutește hat-trick-ul, din penalty, în min. 70.

Conduși cu 3-0, gorjenii au reușit să revină în ultimele 20 de minute și să marcheze de trei ori. În minutul 73, a marcat Bogdan Dănăricu, din voleu, de la 25 de metri. Intrat doar de un minut pe teren, în locul lui Homei, Alexandru Vasilescu a înscris în minutul 75, cu o lovitură din cap din 5 metri. După alte patru minute, Bogdan Dănăricu a egalat cu un şut de la 12 metri.

Pe final de joc, Pandurii au rămas în 10 oameni, după ce Durkovic a luat al doilea cartonaş galben, ultimul pentru o simulare, fiind eliminat. Echipa lui Bogoi a ținut de rezultat, iar în minutul 93 a avut o ocazie uriaşă, şutul lui Tudoran, de la 23 de metri, fiind respins cu greu în corner de portarul brăilean.

Jucători fără atitudine

Adrian Bogoi, antrenorul formației Pandurii Târgu Jiu, s-a declarat dezamăgit de atitudinea jucătorilor săi. „A fost un meci echilibrat în prima repriză, cu o ușoară dominare a noastră. Ca de obicei, am primit foarte ușor gol și am intrat la pauză conduși cu 1-0. În a doua repriză am mai luat două goluri și la un moment dat chiar era să cădem în ridicol. Am făcut două schimbări și am reușit să egalăm. Principala noastră problemă este atitudinea unora dintre jucători și in meciuri si la antrenamente. Trebuie să găsim soluții. Eu sunt dator să îi pregătesc pe jucători, dacă aceștia vor, pentru că atitudinea lor a pus probleme. Avem cele mai bune condiții de pregătire din Liga a II-a. În ceea ce privește partea financiară, problemele nu sunt mai mari decât la alte echipe”, a declarat Adrian Bogoi, în cadrul emisiunii „Fotbal la matineu”.

Vizualizări: 552

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: