Ce avantaje ai dacă cumperi cartuşe şi tonere din magazine online specializate?

Cumperi frecvent echipamente pentru birou şi consumabile pentru sistemele multifuncţionale, pentru imprimante şi celelalte dispozitive specializate.

Te-ai gândit care sunt avantajele pe care le ai alegând partenerii online în detrimentul furnizorilor fizici?Hai să punctăm câteva dintre beneficiile pe care le ai alegând această metodă.

Ai varietate mare de produse şi soluții

Când cumperi din magazine online nu există riscul să nu găseşti consumabilele de care ai nevoie, fie că vorbim de Brother DCP-1622WE toner de calitate ori de cartuş HP 305, pentru că partenerii online sunt bine aprovizionaţi. Dealtfel aceștia oferă întotdeauna şi alternative atractive. Din magazinele online poţi achiziţiona tonere şi cartuşe originale sau variante compatibile la fel de eficiente. Practic, ai avantajul varietăţii.

Ai parte de consultanţă specializată

Dacă nu vrei să îţi încarci memoria cu date inutile legat de modelul imprimantei, codul cartuşului ori care sunt variantele compatibile pentru dispozitivul tău, poți simplifica lucrurile. Poți solicita informații precise şi clare operatorului online. Magazinele online au sisteme de chat care facilitează comunicarea cu clienții.  Utilizând aceste canale, chat ori contact telefonic,  poți optimiza timpul de căutare, furnizând codul afișat pe tank-ul cartușului ori  modelul imprimantei vei afla în câteva secunde care sunt variantele potrivite. Să zicem că vrei să descoperi cărei imprimante i se potrivește tonerul TN-247, cum poți intra în posesia lui şi care sunt costurile pentru acest tip de consumabil. Poți afla aceste informații simplu utilizând chat-ul ori sunând la numărul de contact afișat.

Beneficiezi de prețuri promoționale şi puncte de loialitate pentru fiecare achiziţie

Un alt avantaj ține de preţuri. Magazinele online vin mereu cu oferte de preț competitiv pentru produsele pe care le comercializează. Așa ai certitudinea că faci investiții inteligente. Mulţi parteneri, oferă puncte bonus de loialitate, ce pot fi convertite ulterior în bani. Practic, la următoarea comandă poţi achiziţiona produsul necesar cu un preţ mai mic.

Acesta sunt doar câteva dinte avantaje, dar nu sunt singurele. Cu siguranță, pe celelalte ce țin de calitate, garanție, rapiditate de livrare a produselor le cunoști.

Sursa de imagine:
anutin / Shutterstock.com

Vizualizări: 898

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: