Ce avere are Dan Iulius Plaveti, managerul CEO

Președintele directoratului Complexului Energetic Oltenia, Dan Iulius Plaveti, și-a depus declarațiile de avere și interese, pe site-ul companiei. Managerul CEO deţine trei locuinţe în Bucureşti.

Plaveti are în conturi în valoare de  63.611,72 lei și 840,12 de euro. De asemenea, Plaveti deţine două apartamente şi o casă în Bucureşti, la care se adaugă peste 10 hectare de terenuri, intravilane, extravilane și agricole.

În ceea ce priveşte veniturile, Plaveti încasează, anual, 18.000 RON, ca membru CA în societatea Tulcea Gaz SA și 51.480 de lei, venit salarial de la ADIGIDMB – Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Gestionarea Deșeurilor Municipale în Municipiul București.

Actualul manager al CEO deține 200.000 de acțiuni, la Meta Estate Trust SA, în valoare de 182.800 și în alte SRL-uri, precum ECO SOLE MIO SRL, INFINICOM SRL, ALPHA RENT A CAR SRL, NETRONICE SRL, GERMAN TOP TRADING SRL, acțiuni în valoare de 14.360 de lei.

De asemenea, Plaveti a acordat împrumuturi unui număr de șapte SRL-uri: GERMAN TOP TRADING SRL, INFINICOM SRL, NETRONICE SRL, CONSULTING C SI G SRL, AUTO CONSULTING C SI G SRL euro unei alte firme.

Cât despre datorii, Dan Plaveti declară că trebuie să restituie, în 2025, 350.000 de lei, împrumut de la o persoană fizică.

Vizualizări: 4,804

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: