Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ce cadouri au preferat copiii de Moș Nicolae

Emoții mari pentru copii astăzi, de Moș Nicolae, când și-au descoperit cadourile în ghetuțe. Părinții și bunicii au fost în acest an ajutorul moșului așa că au dat fuga prin supermarketuri să găsească cele mai în vogă jucării. În acest an, dronele au fost printre favoritele copiilor însă pe placul micuților au fost și jucăriile inteligente sau tabletele.

Noapte plină de surprize pentru cei mai mici dintre târgujieni. Moș Nicolae i-a vizitat noaptea trecută pe cei mai cuminţi dar și pe cei mai puțini cuminți. Fiecare a primit ce a cerut sau, aşa cum spun părinții, s-au străduit să le ofere cadouri care să-i mulţumească. Asta pentru că de la an la an cresc solicitările, iar bugetul alocat este cam acelaşi de fiecare dată. Jucăriile din reclamele de la tv sunt cele mai scumpe, dar şi cele mai dorite de copii. ”Am trei copii și am încercat să-i mulțumesc pe toți. În principiu, știți cum spun, tot ce e la televizor este bun, vor și ei. Jucăriile le cumpărăm după vârstă. Cea mică ceva muzical, cea mare de colorat, mașină de modelat plastilină”, a spus una dintre mămici. În acest an, Moș Nicolae a trebuit să-și calculeze foarte bine bugetul pentru că dorințele copiilor au fost multe și dintre cele mai costisitoare. Pe listă copiii au trecut de la trenulețe electrice, păpuși inteligente la drone sau ultimele modele de tablete. ”Am un băiat de șapte ani care și-a dorit o dronă, vrea să exploreze tot ce este de explorat. Sincer să fiu mi-a mai cerut un strugure verde, o pară tare și un măr”, a spus un alt tătic. Cert este că foarte multe din supermarketurile din oraș au oferit reduceri substanțiale la jucării și gadget-uri. Printre favorite s-au numărat și skateboard-urile electrice ale căror prețuri depășesc o mie de lei. Nu au lipsit din peisaj nici nuielușele împodobite de Moș Nicoale.

Vizualizări: 719

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: