NOU în Târgu Jiu. Îndreaptă-ţi părul cu botox!

O procedură nouă, de îndreptare a părului cu botox, se poate face de acum şi în Târgu Jiu, la salonul Alisei Coroi. Alisa are deja un nume în domeniul make-up din judeţ. Alisa a deschis salon şi în Târgu Jiu, astfel că târgujiencele care vor să încerce acest tratament de sărbători, o pot face mai uşor. Preţurile variază între 300 şi 650 de lei, iar efectul durează până la 6 luni.

Tratamentul de îndreptare a părului cu botox este o procedură care durează trei ore, a explicat Alisa. „Efectul ţine 4-6 luni si vă va scăpa de placa de îndreptat parul in tot acest timp. Efectul este garantat intr-o singura şedinţa de îndreptare iar după ce efectul botoxului trece, parul redevine la starea iniţială! Spre deosebire de alte procedee chimice - keratina unde părul rămâne deshidratat după trecerea efectului şi nu conţine formaldehidă“, a spus aceasta.
Hair Botox este un tratament pentru toate tipurile de păr, indiferent că este ars, despicat sau vopsit sau a trecut prin mai multe proceduri de coafare sau îndreptare. Foarte important este că acest tratament reconstruieşte firul de păr de la rădăcină până la vârfuri. Preţurile variază între 300 şi 650 de lei, dar efectul durează câteva luni. Pentru păr scurt vei plăti 300 de lei, pentru păr mediu 450 de lei, pentru păr lung 550 de lei, iar pentru păr foarte lung 650 de lei.

Galerie foto


Vizualizări: 3,529

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: