Ce măsură a luat Rădoi pentru a avea jucători la antrenamente

Jucătorii celor de la Universitatea Craiova a avut trei zile de pauză după ultimul meci din campionat. La mijlocul săptămânii elevii lui Mirel Rădoi au revenit la antrenamente însă în număr destul de redus.

Rădoi e nevoit să apeleze din la jucători de la echipa a doua a clubului după accidentările, excluderile și convocările la loturi din această perioadă. În aceste condiții, la prima echipă au revenit puştii Marian Danciu şi Denis Benga, cei care au jucat la meciul din Cupa României, cu CS Ocna Mureş, fiind chemaţi şi alţi doi colegi de la „satelit”, atacantul Alexandru Melniciuc şi mijlocaşul Eduard Domnu.

Ionuţ Vînă şi Sergiu Hanca au fost eliminaţi din grup de Mirel Rădoi, chiar înaintea derby-ului cu Rapid, atunci când a mai exclus alți doi jucători. Clubul oltean a decis ca Hanca și Vînă să se antreneze separat de grup până la o următoare decizie a staff-ului.

Din cauza accidentărilor, lipsesc Bancu şi Andrei Ivan. În privinţa acestuia din urmă, ProSport a anunţat că a fost reprimit în lot după ce a fost pedepsit de Rădoi, dar momentan este accidentat. După ce s-a accidentat grav la meciul din Giuleşti, căpitanul Nicuşor Bancu a suferit o intervenţie chirurgicală, la Roma, de ligamente încrucişate, el urmând să absenteze, probabil, până la finalul acestui sezon.

Bogdan Vătăjelu este și el absent pentru că a fost convocat la lotul naţional, sub comanda lui Edi Iordănescu. Tot la naţională, dar la U21, sunt Vladimir Screciu, Ştefan Baiaram şi Jovan Markovic.

Vizualizări: 1,977

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: