CE Oltenia, clarificări privind disensiunile de la Cariera Roșia

Referitor la articolul aparut in data de 4 aprilie 2018, in cotidianul Pandurul, cu titlul ”Boza, luat la întrebari de mineri. Numire controversata!”,  pentru corecta informare a opiniei publice, CE Oltenia transmite urmatorul punct de vedere:

Disensiunile aparute la nivelul Carierei Rosia au fost analizate de catre conducerea companiei impreuna cu seful carierei, fiind stabilit un termen de 10 zile pentru clarificarea aspectelor legate de repartizarea claselor salariale.

Numirea domnului Grivei Ion pe postul de sef atelier din cadrul Carierei Rosia a avut loc ca urmare a concursului organizat pentru ocuparea postului de adjunct sef Cariera – Activitate Energetica, concurs castigat de un alt angajat, dl. Grivei Ion fiind trecut pe un post ierarhic inferior, respectiv pe postul de sef Atelier Electric.

Precizam ca dl. Grivei Ion a ocupat anterior diverse posturi de conducere in cadrul activitatii miniere si consideram ca orice asociere cu persoane din cadrul MInisterului Energiei este de rea credinta, in cazul de fata nefiind vorba despre o promovare, ci despre o retrogradare pe un post ierarhic inferior.

Sursa: ceoltenia.ro

Vizualizări: 2,369

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: