Ce post îi pregăteşte PSD lui Călinoiu. Rămâne să aleagă!  

Şeful PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a reuşit să-i găsească un loc de muncă „mai bun” lui Ion Călinoiu. Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean are de ales între o funcţie de conducere la o instituţie din Târgu Jiu şi una de la nivel central.

Cârciumaru spune că Ion Călinoiu nu poate ocupa decât o funcţie de conducere, ţinând cont de experienţa pe care o are. „Domnul Călinoiu va prinde sigur o funcţie în domeniul lui de activitate, domeniul pe care-l cunoaşte cel mai bine. Am discutat şi cu dumnealui joi dimineaţă, dar toată lumea trebuie să aibă răbdare. Domnul Călinoiu va primi un post de conducere pentru că poate, este domnul Călinoiu. A demonstrat în funcţiile pe care le-a avut până acum că este capabil de a conduce şi de ce să nu fie activ în continuare atâta timp cât poate”, a declarat Florin Cârciumaru.

Şef la Apele Române?

Ion Călinoiu urmează să ia o decizie în perioada următoare. „Vom vedea, însă, dacă va rămâne la o instituţie publică din Gorj sau merge la nivel central. Până la urmă, dânsul şi familia dânsului vor stabili dacă este bine să meargă într-o funcţie de conducere la Bucureşti sau să rămână pe plan local”, spune Cârciumaru.

Dacă până de curând circulau zvonuri cum că fostul preşedinte al Consiliului Judeţean ar fi interesat de un post la fostul SAPARD şi de Direcţia pentru Protecţia Copilului, în ultimele zile se spune că i s-ar fi oferit funcţia de director al Apelor Române Gorj. În momentul de faţă, Ion Călinoiu este consilierul personal al lui Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean.

Vizualizări: 1,996

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: