Ce televiziune va difuza filmul "Singur acasă" în decembrie 2023!

Seria filmelor „Home Alone” dă startul sărbătorilor de iarnă ca în fiecare an. „Singur Acasă”, filmul care l-a făcut pe Macaulay Culkin vedetă, încă de când era copil, va fi difuzat în acest an la Pro Tv.

Românii pot vedea Singur Acasă pe Pro Tv, care a anunțat deja când va difuza celebrele filme cu Macaulay Culkin. Prima parte din seria Singur Acasă va fi difuzată sâmbătă, pe 16 decembrie, de la ora 22:00 pe Pro Tv. A doua parte, Singur Acasă 2: Pierdut în New York, se va difuza pe 23 decembrie, tot de la 20:00.

Filmele nu vor mai fi redate în prima parte a lunii Decembrie, așa cum era până acum, ci la jumătatea lunii.

Home Alone pe Pro Tv a devenit deja o tradiție și este al 19-lea an în care televiziunea difuzează celebrul serial. În anul 2021 a existat o excepție, pentru că drepturile de film au cumpărate de Antena 1. Acum, Pro Tv a cumpărat din nou seria Singur Acasă pentru anii 2022, 2023 și 2024.

Zilele trecute, actorul Macauly Culkin a primit omagii din partea actriței care a jucat rolul mamei sale în Singur Acasă, Catherine O’Hara, la 33 de ani de la lansarea filmului emblematic de Crăciun. Culkin a avut o întâlnire emoționantă cu actrița în cadrul unei ceremonii de dezvelire a noii sale stele de pe Hollywood Walk of Fame.

Vedeta filmului „Singur acasă” și a sequel-ului său a fost onorată la dezvelire de Catherine O’Hara, care a jucat rolul mamei sale în ambele filme din anii 1990.

Singur acasă a fost un succes enorm în box office la momentul lansării sale în 1990, realizând 476,7 milioane de dolari (aproximativ 437 de milioane de euro). Culkin și O’Hara s-au întors amândoi pentru sequel-ul Singur acasă 2, plasat în New York City, în 1992.

Galerie foto


Vizualizări: 5,444

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: