Cea mai accesibilă Dacia Duster în 2023!

Pentru cei care se află în căutarea unui SUV accesibil și fiabil, o posibilă soluție ar fi Dacia Duster, după cum sugerează ProMotor. Dotările celui mai ieftin SUV oferit de constructorul român sunt prezentate de sursa citată.

Mașinile Dacia sunt printre cele mai ieftine autoturisme vândute pe piața europeană. Însă, faptul că își mențin fiabilitatea este factorul ce ademenește majoritatea cumpărătorilor. „Am analizat deja unele modele, precum Sandero și Logan, iar acestea ne-au convins că mașinile noi nu trebuie să coste o avere. Însă, acum ne îndreptăm privirile către cel mai ieftin Duster, SUV-ul gamei Dacia”, scriu cei de la ProMotor care prezintă  mai multe versiuni ale Duster: „Pentru Duster, Dacia ne pune la dispoziție patru versiuni: Journey, Journey+, Extreme sau, cel mai ieftin dintre toate, Expression. Mergând pe calea cea mai puțin costisitoare, avem de ales dintre patru motorizări, două cu tracțiune pe față, iar două cu tracțiune integrală.

Motorul Eco-G 100 este opțiunea cea mai ieftină, cu alimentare dublă cu benzină și GPL. Fiind în 3 cilindri, motorul de 1.0 litri dezvoltă 100CP și un cuplu maxim de 170 Nm. Cutia de viteze manuală în 6 trepte transmite puterea către roțile din față.

Exteriorul vine în aceeași vopsea Arctic White inclusă în prețul de bază al autovehiculelor Dacia. Design-ul Duster-ului este completat de farurile LED, jantele de aliaj de 16 inchi, barele longitudinale de culoare neagră și carcasele oglinzilor, cu un finisaj crom satinat.

În ceea ce privește interiorul, acesta este echipat cu o tapițerie interioară dedicată modelului „Expression”. Mai mult, ocupanții vehiculului beneficiază de geamuri electrice atât pe față cât și pe spate. Sistemul multimedia este reprezentat de un ecran tactil de 8 inchi, radio DAB și sistem bluetooth. Confortul șoferului este asigurat de volanul îmbrăcat în piele și de oglinzile retrovizoare reglabile electric și dejivrante.

Dacia implementează de asemenea numeroase sisteme de siguranță, cum ar fi: monitorizarea presiunii din pneuri, asistență la frânarea de urgență, senzori de parcare sau sistemele ABS, ESP și HSA (sistem de asistență a pornirii în rampă)”.

Concluzia este că SUV-urile noi nu trebuie să coste mult, fiindcă prețul celui mai ieftin Duster este de 17.900 de euro. În schimb, costurile unei motorizări 4×4 ar crește valoarea cu încă 3.750 de euro, oferind un motor mai mare și mai performant.

Vizualizări: 918

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: