Cele mai tari tendințe pentru vara 2022 - Unde să le cauți?

În fiecare an, tendințele în modă sunt schimbătoare. Uneori, oricât de mult am încerca să ne păstrăm atenția îndreptată către ultimele tendințe în jurul nostru, ajungem să ne simțim outfit-urile ieșite din tendințe. Oricât am încerca prin combinarea culorilor sau achiziționarea pieselor vestimentare noi, nu reușim să obținem o declarație de modă incitantă. Uneori, persoanele din jurul nostru, influencerii, blogurile de modă precum CCC fashion blog, magazinele fizice sau defilările de modă, pe pot aduce inspirația necesară, care va readuce viața și farmecul în garderobele noastre.

Caută inspirație în mediul online

Una dintre cele mai ușoare metode de a descoperi cele mai tari tendințe pentru vara 2022, dar și pentru a intra în posesia articolelor preferate ulterior, îl reprezintă mediul online. Dacă te interesează un anumit stil vestimentar și ce articole sunt în vogă vara aceasta, pur și simplu introdu termenii stilul boho, preppy sau grunge ori minimalist în motorul de căutare. 

Rețelele de socializare sunt surse excelente de informare privind cele mai recente tendințe. Celebritățile și influencerii de fashion, sunt printre primii care își vor exprima sfaturile privind tendințele în materie de modă. De asemenea, tot ei își vor etala outfit-urile, așadar observă modul în care combină piesele și recreează și tu ținutele. 

Pasionații de modă și magazinele specializate de comerț, dețin bloguri de modă. Unul dintre acestea este și CCC fashion blog unde vei găsi sfaturi despre modă și inspirație, precum și ultimele tendințe vestimentare. 

Plimbă-te prin magazinele fizice

Poate părea o sursă nepotrivită de inspirație, dar plimbându-te prin magazinele fizice, vei descoperi mai simplu și rapid tendințele modei pentru această vară, dar și articolele care îți plac. Adesea, manechinele sunt aranjate prin combinarea diverselor piesele vestimentare care sunt la modă, așadar te poți inspira chiar și din stilizarea lor. 

Dacă ai o vagă idee asupra anumitor ținute, în magazinele fizice poți căuta piesele potrivite și le poți combina și proba, astfel încât să le potrivești, ținând cont de tendințe.

Dacă ai ales să te inspiri din blogurile magazinelor de specialitate, precum CCC fashion blog, alege să mergi în magazinele fizice, unde să probezi toate ținutele care te-au inspirat. Magazinul CCC dispune de o gamă largă de articole ce te pot ajuta să creezi ținute fermecătoare. De asemenea, produsele CCC fi achiziționate atât din magazinele fizice, cât și cel online. 

Urmărește prezentările de modă pe podium 

Prezentările de modă reprezintă o excelentă sursă de inspirație atunci când ai răbdare să le urmărești cap-coadă. Urmărindu-le, vei descoperi care sunt tendințele prezente și cum le poți combina în ținute perfecte. Este important să le alegi pe cele care se potrivesc stilului tău, pentru ca outfit-ul să fie unul care emană senzualitate și încredere. 

Deși de obicei, piesele și stilul vestimentar prezentat pe podium nu sunt destinate purtării zilnice, te poți inspira astfel încât să integrezi în ținutele tale culori, imprimeuri sau piese asemănătoare, purtabile. 

Tendințele în materie de modă pentru vara 2022

Acum că știi unde să cauți tendințele modei și inspirație pentru ținutele tale, asigură-te că deții în garderobă câteva piese esențiale vara aceasta, precum fustele mini, dar și articole care îți schimbă stare de spirit, precum franjurile. 

Culorile îndrăznețe, portocaliu, roz, verde, albastru, își găsesc locul în orice stil vestimentar vei adopta, piesele decupate se infiltrează și ele, iar platformele sunt în mare vogă. Topurile cu bretele sunt extrem de măgulitoare și se potrivesc în orice ținută. Rochiile bodycon simple sau imprimate, costumele din două piese colorate, fustele și pantalonii pantaloni de tenis, mocasinii groși în stil preppy, seturile din tricot, imprimeurile de tip animal, bijuteriile îndrăznețe aurii nu trebuie să-ți lipsească.

Prognoza modei de vară 2022 solicită culori vibrante, piese scurte, decupate și strălucitoare. Acum este momentul să te simți sexy și să îți canalizezi toată atenția spre inspirație și outfit-uri la modă.

Galerie foto


Vizualizări: 814

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: