Cere sute de milioane de euro la divorț

Christina Estrada, un fost top model pentru Pirelli, căsătorită cu un saudit bogat timp de 13 ani, îi cere fostului soț 237 de milioane de euro. Divorțul celor doi se desfășoară în prezent la un tribunal londonez, iar femeia de 54 de ani încearcă să obțină suma maximă de la miliardarul Walid Juffali. Christina Estrada ar fi refuzat o propunere de 45 de milioane de euro și a intentat acțiune în justiție, solicitând 237 de milioane.

Potrivit calculelor sale, ea ar avea nevoie de 66,5 milioane de euro pentru o casă nouă, 1,2 milioane pe an pentru a-și înnoi garderoba — mantouri de blană (48.000 de euro) și rochii de lux (132.000 de euro), plus un buget de 25.000 de euro anual pentru încălțăminte. Între alte cheltuieli "interesante" se numără 60.000 de euro pentru masa de Crăciun, 34.000 pentru bilete la Wimbledon sau 5.000 pentru 15 perechi de ochelari de soare.

Întrebată la tribunal de avocații fostului soț despre sumele cerute, ea a declarat: "Sunt Christina Estrada. Am fost top model de renume internațional. M-am bucurat de această viață și așa sunt obișnuită".

Femeia a mai explicat Curții că a trebuit să renunțe să cumpere o locuință de 7,8 milioane de euro la Londra deoarece ar fi fost nevoită să stea la același etaj cu personalul, lucru de neconceput pentru ea.

Avocații doctorului Juffali, care suferă de cancer și nu poate veni la tribunal, au declarat că averea clientului lor se cifrează la "doar" 783 de milioane de lire, însă, potrivit avocaților Christinei Estrada, aceasta ar fi mult mai mare, de circa 9,6 miliarde de euro.

Estrada a cerut divorțul în 2013 pe motiv de adulter.

Vizualizări: 6,286

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: