Charlie Ottley, din nou în Gorj

Jurnalistul britanic Charlie Ottley a revenit în Gorj, în urmă cu câteva zile. Charlie a mai făcut un popas la conacul din Baia de Fier, de care s-a îndrăgostit.

„Noi credem în bine, în comunitate, în turismul românesc, într-o Românie frumoasă. Este minunat atunci când oameni cu aceleași valori și dorințe ajung să construiască lucruri împreună pentru comunitate. Pensiunea pe care am construit-o aici, în Baia de Fier, este promisiunea către generațiile viitoare că nu vom lăsa tradiția să se învechească. Fiecare episod din Flavours of Romania dezvăluie tradiții, obiceiuri româneşti care definesc cultura noastră şi poveștile fascinante ale comunităților.  Oltenia de Sub Munte ascunde o mulțime de priveliști şi povești, şi ce privilegiaţi suntem că ne putem bucura de ele. Le puteți descoperi pe toate în sezonul 2 al serialului Flavours of Romania de pe Netflix”, au transmis gazdele, cei de la Conacul Olarilor.

Artista plastică Daciana Ungureanu a scris pe pagina sa de Facebook despre reîntâlnirea cu Charlie Ottley mai ales că și ea, la rândul ei, l-a fascinat cu talentul său. E și motivul pentru care, de altfel, Daciana a apărut în episodul despre Oltenia de sub munte din seria Flavours of Romania realizat de Charlie Ottley. 

“Să-l pe revăd pe Charlie Ottley la sfârșitul săptămânii trecute a fost o reală bucurie. Personalitatea lui este foarte complexă, jurnalist, regizor, producător, poet și...cine știe câte lucruri interesante nu mai poate face el? Însă, peste toate astea, iubește Romania și o dovedește cu modul inedit în care promovează partea ei sălbatică, autentică. Charlie a văzut ce pictez și cum pictez și astfel am apărut în episodul "Oltenia" din noua serie de documentare Flavours of Romania”, e mesajul Dacianei Ungureanu.

Galerie foto



Vizualizări: 865

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: