Cine cântă la restaurantele din Gorj în noaptea de Revelion

Restaurantele din Târgu Jiu şi din judeţ se întrec în oferte şi în surprize pentru noaptea de Revelion. Preţurile pornesc de la 150 de lei/persoană şi ajung la 280 de lei. Majoritatea oferă reduceri pentru grupurile formate din 10-20 de persoane. Pentru a-şi atrage clienţii, proprietarii au contractat deja artişti renumiţi. Niculina Stoican, Marian Medregoniu, Olguţa Berbec, Remus Novac şi alţii vor întreţine atmosfera în restaurantele din Târgu Jiu, la cumpăna dintre ani.
Restaurantul Anna Events, de pe Insuliţă, se menţine şi anul acesta în topul celor mai râvnite locaţii pentru Revelion. Cei care decid să-şi petreacă aici noaptea dintre ani trebuie să ştie că distracţia îi va costa 280 de lei de persoană. Atmosfera va fi întreţinută de Niculina Stoican, Marian Medregoniu, Nicoleta Lăcătuşu, Elisabeta Vasile Royal HD, DJ, Eduard Niculescu, Bacio şi Bumbescu Band. La miezul nopţii cei prezenţi vor avea parte de un foc de artificii. Ca în fiecare an, Restaurantul Anna Events oferă clienţilor un meniu maxi all inclusive. Pentru grupuri de peste 10 persoane se fac şi reduceri, mai exact 270 de lei/persoană/grup de minimum 10 persoane şi 260 de lei/persoană/grup de minimum 20 persoane.
Artişti de renume vor cânta şi la Restaurantul Dumbrava. Este vorba despre Olguţa Berbec, Ileana Lăceanu, Remus Novac, Romică Bădoiu, Formaţia Prefics- Melody Group. Aici preţul este de 200 de lei/persoană, iar meniul este format din aperitiv, gustare caldă, fel principal, desert şi băuturi open bar.
Tot în noaptea de Revelion, Olguţa Berbec şi Remus Novac vor ajunge şi la Restaurantul Rebeca, unde vor fi organizate două tipuri de petreceri: Revelionul Tineretului unde meniul va costa 170 de lei/persoană, iar atmosfera va fi întreţinută Mihai Priescu şi Revelion 2017, unde meniul va costa 225 de lei/persoană, iar atmosfera va fi întreţinută de Olguţa Berbec, Remus Novac şi Infinit Band.
Restaurantul Regal promite o distracţie pe cinste, în compania Formaţiei Tiluş şi a Gabrielei Ţărăngoiu. Aici preţul va fi de 180 de lei/persoană sau 170 de lei/persoană pentru grupuri de minim 10 persoane. Meniul este unul de tip all inclusive. Nici restaurantele din judeţ nu se lasă mai prejos ca cele din Târgu Jiu. La Restaurantul Andra Events, la Izvoare, lângă Turceni, meniul va fi 150 de lei/persoană, iar atmosfera va fi întreţinută de Emi Events Music, invitaţii Adi Mihu, Raluca Radu, Aura Stoican, iar invitat special Emil Badea. Locaţia dispune şi de locuri de cazare.

Vizualizări: 4,531

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: